QWL-mittaus on enemmän kuin perinteinen henkilöstökysely. Se mittaa älykkään organisaation tärkeimpien tekijöiden tilaa, johtamista, esihenkilötoimintaa, toimintakulttuuria, osaamista ja prosesseja motivaatioteorian avulla. Motivaatioteoria tuo kyselyyn tietoa ja ymmärrystä ihmisen käyttäytymiseen vaikuttavista itsearvostustekijöistä, turvallisuuden ja yhteenkuuluvuuden tunteista sekä päämäärät ja luovuus -tekijöistä.

QWL-kysely on lyhyt ja tehokas, siinä on vain 15 tarkkaan kohdennettua kysymystä. Kyselyn avulla saadaan esille henkilöstön hiljainen tieto ja voidaan tehdä juuri oikeat kehittämistoimenpiteet. Tekoälyä hyödyntävä digitaalinen kysely- ja analyysityökalu analysoi työelämän laadun QWL-indeksin ja antaa käytännön ehdotuksia, kuinka suorituskykyä voidaan parantaa juuri teidän organisaatiossanne ja tilanteessanne. QWL-menetelmä on toistaiseksi ainoa henkilöstötutkimus, jonka avulla on tieteellisesti osoitettu organisaation taloudellisen suorituskyvyn parantuminen.

Tutustu myös Liiketoiminnan kehittämisohjelmaamme. Se auttaa löytämään organisaatioiden kehittämistarpeet sekä luomaan ratkaisut ongelmiin tehokkaiden menetelmien ja asiantuntijan avulla.

Mcompetencen muut palvelut