Työelämän laadun sykemittari, VibeCatch, tuo esille organisaation kehittämistarpeet ja ratkaisun avaimet. Sen avulla saadaan esille henkilöstön hiljainen tieto ja voidaan tehdä oikeat kehittämistoimenpiteet.  Kysely on lyhyt ja tehokas: siinä on vain viisitoista tarkkaan kohdennettua kysymystä. Tämä uuden sukupolven henkilöstökysely auttaa ymmärtämään älykkään organisaatiosysteemin viiden tärkeän menestystekijän (johtaminen, esimiestoiminta, työyhteisön toimintakulttuuri, osaaminen ja prosessit) nykytilan ja kohdistamaan kehittämistoimenpiteet oikein. Se on toistaiseksi ainut henkilöstötutkimus, jonka avulla todistetusti parannetaan organisaation taloudellista suorituskykyä. Tutustu tarkemmin työelämän laadun sykemittariin.

Henkilöstökysely asiantuntijoidemme johdolla

Kyselyprosessi toteutetaan yhdessä asiantuntijoidemme kanssa.

Tutustu myös Liiketoiminnan kehittämisohjelmaamme. Se auttaa löytämään organisaatioiden kehittämistarpeet sekä luomaan ratkaisut ongelmiin tehokkaiden menetelmien ja asiantuntijan avulla.

Vakiomuotoinen henkilöstökysely

Voit ostaa meiltä myös vakiomuotoisen henkilöstökyselyn. Se sisältää ohjeen, kyselylinkin ja tulosraportin.

Muut henkilöstökyselyt

Teemme Hiljaiset Signaalit -menetelmällä myös muita kohdennettuja kyselyjä. Näitä ovat esimerkiksi: esimieskyselyt, muutoskyselyt, erilaiset prosessikyselyt, toimintakulttuurikyselyt, johtamiskyselyt, SWOT- ja tiedottamiskyselyt.

Mcompetencen muut palvelut